Masaru Emoto: a víz rejtett titkai

masaru emoto

Masaru Emoto nemzetközi hírű japán kutató és szabadgondolkodó. Kutatásai a fagyás pillanatában ragadják meg a víz szerkezetének a látványát. Ha a víz megfagy, a jégkristályok szerkezete megmutatja az általa tárolt információ minőségét.

Tudósok rájöttek, hogy a víz minden olyan információt elraktároz, mellyel kapcsolatba kerül. Így az általa tárolt információkat képes átvinni az emberi szervezetre is. Miért fontos ez? Gondoljuk végig, nem mindegy, hogy mit iszunk meg! A fogyasztott víz minősége hatással van egészségügyi állapotunkra.

„Minél energikusabb és lendületesebb a víz, annál tisztábbak és szabályosabbak a kristályok. Dr.  Emoto Masaru nemcsak elemezte a vizet, hanem olyan módszerek után kutatott,  amellyel még  a nagyon  legyengült vizet is életképessé és jótékony hatásúvá lehet tenni, mint pl. az imával.”

A fotókon látható, hogy milyen egyértelmű következményei vannak a pusztító, illetve a szeretettel és nagyrabecsüléssel teli gondolatoknak a vízkristályok kialakulására nézve. Egészségünk és bolygónk jóléte szempontjából rendkívül jelentős a felfedezés, hogy gondolataink hatással lehetnek a vízre!

„Ha a víz bizonyos kifejezésekkel kerül kapcsolatba – „csinos vagy”, „gyönyörű vagy”, „szeretet és hála” -, szépséges kristályok jönnek létre, amikor lefagyasztjuk.

Ám voltaképpen mit is jelent ez számunkra? Szívünk gondolatai hatással vannak az élet egészére és jövendőbeli világunk megteremtésére! (Gondoljuk végig: testünk nagy százaléka víz, mely szintén tárolja az információt.)

Az emberi lélekben bámulatos erő lakozik. Mindig azt halljuk, hogy tetteink gondolataink következményei, és ezt az elvet híven szemlélteti, hogyan alakít ki kristályokat a víz attól függően, hogy milyen hatásnak tették ki.

„Az emberiség történelmében eljutottunk arra a pontra, amikor minden eddiginél nagyobb szükségünk van arra, hogy újra felfedezzünk néhány fontos igazságot, amit valahogyan elfelejtettünk. Sőt lehet, hogy ez az utolsó esélyünk. Éppen ez az a lecke, amelyet érzésem szerint a vízkristályok próbálnak megtanítani nekünk.?- Masaru Emoto

A kísérlet során készített fotókat a kutató magyar nyelven is megjelent könyvéből ismerhetjük meg: Masaru Emoto, Fliege Jürgen: A víz gyógyító ereje – Bioenergetic, 2009. Érdemes a neten további információk után nyomozni a témában, családunk egészsége érdekében is.

 

 

A fenti írás a LurkóVilág nyomtatott magazin 2010. tavaszi (IV.évf. 1.sz.) számában jelent meg. 

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!