Víz energetizálás kristályokkal

víz energetizálás

A víz életünk alapja, ahogy a bolygónk, úgy a testünk kb. 70%-a víz. A víz az emberi testet felépítő sejtek fő alkotórésze, ezáltal képes bennünket egészségessé illetve beteggé tenni. A víz mind a testi, mind a szellemi információ hordozója. A vízmolekulák speciális kapcsolódásuk miatt folyékony kristályt alkotnak, és a kristályokhoz hasonlóan képesek információs rezgésmintákat tárolni és továbbadni.

A víz molekulák kristályos szerkezetét legjobban télen figyelhetjük meg. Ha egy hópelyhet mikroszkóp alatt megvizsgálunk, felismerhetjük annak tökéletes geometriai felépítését. Egy hópelyhet természetes körülmények között felolvasztva, majd ugyanezen körülmények között visszafagyasztva csodálatos módon pontosan ugyanazt a felépítésű kristályt kapjuk vissza, tehát a víz ?emlékszik? rá, hogy ő kicsoda.
Természetes körforgása során a víz biofizikai információkat gyűjt össze. Amikor vizet fogyasztunk, ezeket az információkat leadja számunkra, ezért fontos, milyen vizet iszunk!

A legmagasabb minőségű víz az ártézi forrásvíz, úgynevezett ?élő víz?, mely természetesen tör fel, akár több száz éves föld alatti vándorlás után megtisztulva és energiával megtelve.

Ha nincs módunkban természetes forrásvizet beszerezni, akkor egy különleges eljárással ?újraéleszthetjük? a vizet. Tegyünk egy üvegkancsóba egy maréknyi kvarckristályt pl.: hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt és töltsünk rá jó minőségű, alacsony ásványtartalmú szénsavmentes ásványvizet. A kvarc kristályok struktúrája képes a víz folyékony szerkezetét 6-8 óra alatt újrarendezni, az így elkészített ?drágakővíz? tulajdonságai a mérések alapján a forrásvízhez hasonló értékeket mutatnak.
A kezelt vizeket kizárólag üvegben tároljuk, mivel a víz átveszi a tároló közeg rezgésmintáját, és a műanyag palack amorf szerkezete tönkretenné ezt az élő jelleget.

 

A fenti cikket a LurkóVilág felkérésére Tóth Krisztina, orvosilag akkreditált táplálkozási és életmód tanácsadó írta.

A fenti írás a LurkóVilág nyomtatott magazin 2010. tavaszi (IV.évf. 1.sz.) számában jelent meg.

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!