Az ünnepek közeledtével

ajándék

Nekem a legszebb ajándék mindig amit a gyermekeim készítenek saját kezűleg. És erre ebben az óvodában nagyon sok alkalom van.

Ha szeretnének a gyerekek akár naponta több rajzot, műalkotást is készíthetnek. Mégis az ünnepi rajzok elkészítése a legeslegjobb. A lányom aki már iskolás, szintén ebben az épületben, sőt mi több ugyanabban a csoportban szívhatta a tudást magába, ahol jelenleg most a kisöccse is van. Itthon minden évben elővesszük a megfelelő ünnep alkalmára készített remekműveket. Ezzel is készítve kicsit lelkünket az ünneplésre. Igen, most egy karácsonyi remekmű következik. Ezzel is szeretnék minden itt jelenlévő Óvónő,Dadus,Gondozónő,Szülő, Gyermek és Kedves Segítő részére nagyon szép ünnepeket kívánni így előre is. Megköszönöm mindenki egész éves oda adó munkáját.Szép sikereket a jövőben is. Egy boldog anyuka aki ha lenne harmadik gyermeke Őt is ide járatná. Gná.B.É.Zs

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-11-26

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!
Adventi fénykiállításon a Mazsola csoport

Adventi fénykiállításon a Mazsola csoport

Advent van, a szeretet, béke, várakozás ideje. Rohanó, félelmekkel teli világunkban felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt megnyugtató, kellemes élményt nyújtott a Balatonfüreden látható adventi fénykiállítás. A Patakparti óvoda Mazsola csoportjába járó gyermekekkel, és lelkes szülők csapatával, immár hagyománnyá vált Mazsola délutánt szerveztünk.

bővebben