Miért szeretem a mi ovinkat?!

Gyermekem idén szeptemberben kezdte meg az óvodát! Több dolgot is figyelembe kellett vennem az óvoda választásnál. Első sorban azt, kellett megfontolnom, hogy mi a legjobb a gyerkőcnek és miként tudjuk megoldani az oviba járást! Utóbbinál arra gondolok, hogy a kis tesóval milyen módon tudom megoldani a bejárást segítség nélkül, mert az sajnos nem nagyon van. Több tanácsot is kaptam, de aztán megszületett a döntés és beiratkoztunk a lakóhelyünkön lévő Napközi Otthonos Óvodába Jásztelken!

Kisebb-nagyobb aggályokkal kezdtük el az ovit gyermekem és magam részéről is. Egy anya mindig aggódik, hogy vajon jó döntést hozott-e gyermeke érdekében?! Vajon jó kezekben lesz-e?! Vajon segítenek-e Neki az akadályok leküzdésében és megoldásában?! Sorolhatnék még sok mindent, de szerintem ezt mindenki tudja és átéli!

A mi kicsi Óvodánk egy kis faluban található egy kedves nyugodt környezetben. Bár Én még nem sokat tudok írni az oviról, mert még Én is most ismerkedem vele, azért azt tudom, hogy mindig más és más programokkal kedveskednek a gyermekeinek. Céltudatosan magabiztosságra és emberséges viselkedésre tanítják Őket! Az aggályokat leküzdöttük és nem bántam meg, hogy gyermekem ebbe az Óvodába írattam!!! Köszönet ezért minden kedves óvó néninek és dadusnak!

Magam részéről szeretnék köszönetet mondani eddigi munkájukért Bajzáthné Molnár Csilla (igazgató), Sülyi Erika (óvó néni) és Melinda néninek (dadus)!

Palotai Nikolett (szülő) írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-11-09

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!

Miért szeretem az óvodánkat?

Számomra a kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent érzelmileg. Hosszú – hosszú évekkel ezelőtt én magam is idejártam ki gyermekként, amiről nagyon sok szép emléket őrzök mind a mai napig. Egész életemre kihatással volt az ott dolgozók hozzáállása, nevelése és irántunk való szeretete.

bővebben