Számomra a gyermekem, kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent.

Már a környezet is nagyon megkapó ahol elhelyezkedik, tiszta és rendezett. Az óvoda barátságos, a dolgozók kedvesek mind a gyerekkel és a szülőkkel egyaránt. Megkapó az odafigyelésük. Minden állami, egyházi és magán ünnepet (pl. születésnap és névnap) a gyerekek aktív közreműködésével megtartanak, ötletes programokkal teszik színesebbé a mindennapokat, pl. évszaknak megfelelően termésgyűjtés, kirándulás, bábszínház látogatás a kicsik nagy – nagy örömére.

Odafigyelnek a gyerekek testi – lelki és egészségügyi fejlődésére gyógytestnevelés keretében illetve gyógypedagógus, logopédus is foglalkozik az arra rászorultakkal. Mindemellett kiemelném az ott dolgozók szívből jövő jóságát, példamutató viselkedését.Minden lehetőséget megragadnak az óvoda szépítésére, fejlesztésére, pl. 2012 – ben a Delikát szervezésében játszóteret nyert az óvoda amelyet minden gyermek kitörő örömmel vett birtokba.

Nagy örömünkre szolgálna ha újabb lehetőséget kapnánk az óvoda fejlesztésére amely saját önerőből sajnos megoldhatatlan probléma.

Takácsné Vince Emese, szülő írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-11-07