Miért szeretem a Mi Óvodánkat?

A Patakparti Óvodát ismerősök, barátok véleménye valamint külső szimpátia alapján választottuk. Nyugodt, csendes helyen található épület, nagy udvarral, sok-sok játékkal, ahol minden gyermek talál kedvére való elfoglaltságot.

Az, hogy a gyermekünk jó helyre került, hamar bebizonyosodott, szinte az első perctől fogva elfogadta, megkedvelte mindkét óvónénit, és a dadust is. Az óvónők megismerése után, hamar megnyugodtunk, hogy míg mi dolgozunk, a kislányunk miatt nem kell aggódnunk, nyugodt csoportba, gondoskodó, figyelmes óvónénikhez került, akik odafigyelnek a gyermekek minden mozdulatára. Ha szeretetre van szükségük, ölbe veszik, megsimogatják, próbálják pótolni azt az odafigyelést és szeretetet, amit eddig otthon a szüleiktől kaptak. Az óvoda valamennyi pedagógusa, dadusa, gondozója mindent megtesz azért, hogy a gyerekeknek sok-sok vidámsággal, játékkal, boldogan teljenek az óvodás évei. Akár szabadidejüket is feláldozva fáradoznak azon, hogy minél szebb körülmények között, magasabb színvonalon tudják biztosítani a gyermekek fejlesztését. Nagyon örülök, hogy megismerhettem a Micimackó csoport Kata nénijét, Magdi nénijét és Judit nénijét! Remélem még sok-sok örömteli, vidám napot tölthet el velük a gyermekem. Hajrá Patakparti Óvoda!

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-11-29

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!

Miért szeretem az óvodánkat?

Számomra a kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent érzelmileg. Hosszú – hosszú évekkel ezelőtt én magam is idejártam ki gyermekként, amiről nagyon sok szép emléket őrzök mind a mai napig. Egész életemre kihatással volt az ott dolgozók hozzáállása, nevelése és irántunk való szeretete.

bővebben