Miért szeretem az óvodámat?

Nagyon szeretem a mi kis óvodánkat: a Bükk Kincsei Napközi Otthonos Óvodát!

Ez az óvoda a Bükk lábánál lévő kis településen, Cserépváralján található. (Egertől 25 km-re keletre, a Lator-patak völgyében fekszik.) Itt mindenki ismeri egymást!
A gyerekek nagyon szívesen mennek az óvodában, mert az óvónéni meleg szeretettel várja őket a meghitt, családias kis közegben.
Minden napra valami újat talál ki a kis lurkóknak. Festenek, rajzolnak, gesztenye gusztikat készítenek aprócska kezükkel, tornáznak, papír terítőket vágnak, sétálnak az erdőben, és még nagyon hosszan sorolhatnám.
Az egyik évben még a Mikulás vonattal is vonatoztak a gyerekek legnagyobb örömére. Az óvónéni nagyon szép műsorokat szokott betanítani a kicsiknek, amit persze nagy lelkesedéssel adnak elő, legyen szó karácsonyi betlehemes játékról, anyák napi műsorról, vagy éppen ballagásról. Két gyermekem is ebben az óvodában kezdte el a közösségi életet. Nagyon szerettek itt tölteni mindennapjaikat.
Reméljük még nagyon sokáig fog otthont adni a legkisebbeknek!

Takács Józsefné, szülő írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-10-22

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!

Miért szeretem az óvodánkat?

Számomra a kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent érzelmileg. Hosszú – hosszú évekkel ezelőtt én magam is idejártam ki gyermekként, amiről nagyon sok szép emléket őrzök mind a mai napig. Egész életemre kihatással volt az ott dolgozók hozzáállása, nevelése és irántunk való szeretete.

bővebben