Miért szeretem az óvodánkat?

Én nagyon szeretem a kis óvodánkat a Bükk Kincsei Napköziotthonos Óvodát!
Valamikor én is idejártam, itt tanultam meg mindent, aminek nagyon nagy hasznát tudtam venni a későbbiek folyamán az iskolában.

Ez az óvoda egy nagyon kellemes meghitt meleg fészek a a kisgyermekek részére. Az óvónéni és a dajkanéni minden reggel nagy szeretettel fogadja az érkező lurkókat.
Érkezés után játékkal kezdenek, majd tízóraiznak, és foglalkozás következik. Itt egyetlen egy közös (vegyes) csoportot alkotnak a gyerekek.

A közös foglalkozás után ismét játék következik, a gyerkők nagy örömére.
Az óvonéni rengeteg verset, mondókát, mesét és dalocskákat tanít nekik. Az ünnepeket mindig valamilyen kedves kis műsorral teszik szebbé, meghittebbé.

Nagyon ügyesek szoktak lenni amikor a karácsonyi műsorként a betlehemes játékot adják elő, vagy anyák napján az édesanyákat, nagymamákat köszöntik. Vagy éppen a kis társaikat búcsúztatják el, mert iskolások lesznek. Nekem két gyermekem jár ebbe az óvodába. Egyikük kiscsoportos, a másik nagycsoportos. Hatalmas lelkesedéssel indulnak minden reggel.

Köszönök szépen mindent amit az óvónéni fáradságos munkával megtanít, megtanított nekik.

egy szülő írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-10-25

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!

Miért szeretem az óvodánkat?

Számomra a kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent érzelmileg. Hosszú – hosszú évekkel ezelőtt én magam is idejártam ki gyermekként, amiről nagyon sok szép emléket őrzök mind a mai napig. Egész életemre kihatással volt az ott dolgozók hozzáállása, nevelése és irántunk való szeretete.

bővebben