Miért szeretem az óvodánkat?

Nagyon szeretjük a Nardini Napköziotthonban, azt hiszem a legjobb választás volt a gyerekeim számára. Mindkét kislányom ebbe az óvodába jár a nagyobbik most már harmadik éve a kicsike pedig második éve.

Vegyes csoportba járnak így egész nap együtt lehetnek és a kicsinek is sokkal könnyebb volt a beszoktatása. Nagyon szeretjük az óvó néniket is, kedvességük, szeretetük a legtöbbet jelenti ahhoz, hogy a gyerekek szívesen menjenek óvodába. Egyik óvó nénink nagyon szépen fest, rajzol, minden óvodai ünnepségre ő festi a szebbnél szebb díszleteket, ami szemmel láthatóan nagy ösztönző hatással van a gyerekekre, szinte minden szabadidőnkben rajzolunk otthon is.

Nagyon jónak találom úgyszintén, hogy a gyerekeink már óvodás korban megismerkednek a vallásos ünnepek lényegével, szeretetteljes légkörben telnek a mindennapjaik és este bármilyen sietős is legyen a lefekvés ők biztos összeteszik kezecskéjüket egy rövid imára. Szeretjük az óvodánkban azt az elvet, hogy a gyermeknek a játék a legfontosabb és játszva ismerkednek meg a környezetükkel, évszakokkal, egészségük fontosságával, nyelvekkel, stb. Hálásak vagyunk mindezért az óvó néniknek, Isten Áldja Munkájukat!

Egy szülő írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-10-28

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!

Miért szeretem az óvodánkat?

Számomra a kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent érzelmileg. Hosszú – hosszú évekkel ezelőtt én magam is idejártam ki gyermekként, amiről nagyon sok szép emléket őrzök mind a mai napig. Egész életemre kihatással volt az ott dolgozók hozzáállása, nevelése és irántunk való szeretete.

bővebben