Miért szeretem az óvodánkat?

Már a kezdetekkor megtetszett a Polgárdiban működő Eszterlánc Napközi Otthonos Óvoda, mivel nehezen barátkozó fiamat olyan szeretettel és családias légkörrel fogadták, hogy szinte nem is kellett beszoktatni az új közösségbe.

Lányom pedig már úgy ment az óvodába, mintha “haza” járna, hiszen őt is elvarázsolták a nevelő pedagógusok szeretetükkel, odafigyelésükkel, törődésükkel. Nagyobb ovisok segítségét is bevonják a kisebbek befogadásába, akik ezt élvezik is és ettől nagyon családias a hangulat az oviban.

Az óvónők és dadus nénik nagy szeretettel és megfelelő szakmai képzésekkel foglalkoznak a gyermekekkel. Játékosan, színes programokkal segítik fejlődésüket. Nagyon tetszik, hogy kellemes, meghitt, valamint családias hangulatot varázsolnak óvodánkba, hogy a gyermekek ezzel is a lehető legjobban érezzék magukat.

Anyaként nagyon fontos számomra, hogy gyermekeimet egy olyan közösségben tudhatom, ahol érzelmileg, testileg is biztonságban vannak, ahol távollétemben tényleg igazi “pót-anyaként” nevelik és szeretik őket. Különösen örömmel tölt el, hogy minden nap élményekkel teli, mosolygós arcokat látok, miközben fejlődésük is nagy változáson megy át. Ennél több egy anyának nem is kell.

Kovács Katalin szülő írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-10-29

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!

Miért szeretem az óvodánkat?

Számomra a kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent érzelmileg. Hosszú – hosszú évekkel ezelőtt én magam is idejártam ki gyermekként, amiről nagyon sok szép emléket őrzök mind a mai napig. Egész életemre kihatással volt az ott dolgozók hozzáállása, nevelése és irántunk való szeretete.

bővebben