Nagyon szerencsés szülőnek tartom magam, hogy gyermekeim által immár harmadik alkalommal kezdhettük meg az idei év szeptemberében az óvodát.

Számomra a Patakparti óvoda volt a szívemhez legközelebb álló választás harmadik gyermekem számára. Mivel a két idősebb gyermekem is ebben az óvodában töltötte el óvodai éveit. Nem is volt kérdés, hogy a harmadik gyermekünket is ide irassuk be, hisz azt a szeretetet és odaadást, szakmai felkészültséget a dolgozóktól, amit a két testvérnél kaptunk felbecsülhetetlennek tartok.

Öko oviként rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek az egészségünk, környezetünk védelmére, ezzel már egészen kis kortól természetesnek veszik gyermekeink ezen értékek becsülését! Nagy örömmel értesültem arról, hogy kisfiam azokhoz az óvó nénikhez kerülhetett és abba a csoportba, ahova a két nagyobb testvére is járt. Így a két nagyobb testvér is boldogan jön az öcsikéjükért az óvodába iskola után. Jóleső érzéssel tölti el őket, hogy évek múltán visszamehetnek az “ovijukba” és ugyanazzal a szeretettel fogadják őket, mint kisebb korukban.

Ezzel a néhány sorral szeretném megköszönni az óvoda dolgozóinak a lelkiismeretes és sokszor erőn felüli munkájukat, amit gyermekeink egészséges fejlődéséért tesznek. A gyermekek a családias légköznek köszönhetően második otthonukként tekintenek az ovira, nem pedig egy kötelező helynek.

Nagyon szépen köszönöm!

Pikó Judit szülő írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-10-29