Miért szeretem az óvodánkat?

Kisfiúnk 2011. telén kezdte meg ovis ?pályafutását” a Budapest, XIII. kerület (Angyalföld) Pitypang Tagóvoda intézmény keretein belül.

Mivel a kerületen belül több óvoda is létezik, a választás során fontos volt számunkra, hogy könnyen megközelíthető, nyugodt, csendes, barátságos, és természetes közegben, megbízható, és szakképzett óvodai dolgozók segítségével, felügyeletével, játszhasson és fejlődjenek gyermekünk képességei és tudása.

Mikor először megláttuk, és beléptünk az épületbe, rögtön beleszerettünk. Pár évvel ezelőtt (2010-ben) épült, gyönyörű nagy kertes udvarral, tornatermekkel, nagy csoportszobákkal, önálló kreszpályával, játékokkal (mely azért folyamatos bővítésre szorul)rendelkezik. Fontos számunkra, hogy kisfiúnk úgy érezze mintha második otthonában lenne, nap, mint nap. Az óvónők, dajkák szakképzettsége, kedvessége, kreativitása sem elhanyagolható, példaértékű munkát végeznek.

Folyamatosan programok vannak minden hónapban. Emellett különórákra lehet jelentkezni, lehet akár néptánc, tánc, angol, torna, foci, itt bárki megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőséget. Fontos, hogy a hagyományok megőrzésére, az egészséges életmódra, a közös játszadozásra, a mozgás, az állatok, növények, természet szeretetére, a környezet védelmére nevelik gyermekeinket. Mindezért sok-sok köszönet az ott dolgozóknak, kiemelve Heni óvónéni, Marcsi óvónéni, és Margó dajka néni napi munkáját.

Baloghné Szmutkó Tímea, szülő írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-10-30

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!

Miért szeretem az óvodánkat?

Számomra a kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent érzelmileg. Hosszú – hosszú évekkel ezelőtt én magam is idejártam ki gyermekként, amiről nagyon sok szép emléket őrzök mind a mai napig. Egész életemre kihatással volt az ott dolgozók hozzáállása, nevelése és irántunk való szeretete.

bővebben