Miért szeretem az óvodánkat?

Miért szeretem az óvodát? Nagyon örülök, hogy ilyen óvodába járathatom a gyermekeimet, mivel együtt tudunk dolgozni az óvónőkkel. Mindent meg tudunk beszélni a gyerekkel kapcsolatban.

Mind a két lányom ebbe az óvodába jár, illetve járt.
A nagyobbik tavaly ballagott,de ebben az évben át vette a helyét a kicsi lányom, aki most kiscsoportos a Nyitnikék Napköziotthonos óvodában, Szuhogy községben. Szeptembertől ő is ide jár oviba, nagyon szeret ebbe az óvodába járni. Sok kisbarátot talált már magának! Úgy gondolom, hogy szerencsésnek érezhetem magam, mert mind a két gyermekem nagyon hamar beilleszkedett az óvodai életbe, és könnyen vették az akadályokat.

A tavalyi év nagyon különös volt az óvoda számára és különlegessé tette az óvoda minden napját. Ez pedig nem más mint a DELIKÁT-8 JÁTSZÓTÉR megnyerése volt. Így ezzel a nagy örömmel 2011-ben nagyon jó évet zártak a gyerekeinknek! A gyerekek igen szeretnek ezen a játszótéren játszani.
Az óvodában színesek a gyerekek mindennapjai, minden nap más-más foglalkozás van!
Angol-nyelv oktatás is van az intézményben minden héten csütörtökön, angoltanár vezetésével. Ezért szeretem ezt az óvodát! Remélem sok meglepetés várja az óvodát ebben az éven is. Sok sikert kívánok a Nyitnikék Napközis Óvodának, Szuhogy községben.

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2012-11-07

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!

Miért szeretem az óvodánkat?

Számomra a kislányom óvodája a szuhogyi Nyitnikék napköziotthonos óvoda nagyon sokat jelent érzelmileg. Hosszú – hosszú évekkel ezelőtt én magam is idejártam ki gyermekként, amiről nagyon sok szép emléket őrzök mind a mai napig. Egész életemre kihatással volt az ott dolgozók hozzáállása, nevelése és irántunk való szeretete.

bővebben