Muraszemenyei ovisok Farsangja

farsangi karnevál

Karnevál! Mesébe illő forgatag… – énekelték maskarába bújva a muraszemenyei óvodások vidám télbúcsúztatójukon. Óvodánkban minden évben megrendezésre kerül a farsangi karnevál, melyre óvodás gyermekeink már hetek óta nagy-nagy izgalommal készültek. Minden nap újabb és újabb ötletekkel rukkoltak elő, minek öltöznek majd fel az óvodai farsangon. A felvonulás során emelte a kellemes hangulatot, hogy gyermekeink szüleikkel, nagyszüleikkel és testvéreikkel együtt ünnepelhettek.

A kis maszkák a jelmezbe bújás izgalmától fűtve nyitották meg a farsangot verses – zenés – táncos műsorukkal, majd ezt követően Borka Bohóc látogatott el hozzánk cirkuszi műsorával. Az interaktív ?cirkuszi előadásban\” oroszlánok, kötéltáncosok, elefántok bőrébe bújhattak a gyerekek.

A délután további része kötetlen formában, zenével, tánccal, játékkal és színes bohócfej barkácsolásával zajlott. Vásárolhattak zsákbamacskát, amelyek nyereményeit a szülők ajánlották fel. Az anyukák finom süteménnyel, keksszel, csokis fánkkal és szörppel vendégelték meg a résztvevőket.

Volt mosolygós, éneklő hercegnő csillogó ékszerekkel, varázspálcás tündér, félelmetes dinoszaurusz, csodaszép röppenő pillangó és ugráló kis tigris.

Tartalmas, maradandó élményt nyújtó farsangi mulatságot töltöttünk együtt, melyet mosolygós, vidám arcuk igazolt.

 

Turósné Lőrincz Anita írása

A fenti írás megjelenési dátuma a lurkovilag.hu óvodai portálon: 2016-02-07

Szerzői jogok

A LurkóVilág.hu honlapon megjelent írásokat a LurkóVilág felkérésére írták gyermekértő szakemberek, óvodapedagógusok és szülők.
Azok átvétele, másolása, más portálon való megjelenítése csak előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges. 
Szerkesztőségünk elérhetősége: lurkovilag@lurkovilag.hu

További írások, amik érdekelhetnek!